Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραμένει στον Alpha! Σε ποια ζώνη θα τη δούμε και ποια εκπομπή αναλαμβάνει;

Gossip-tv Team

Μετά το τέλος του Pop Up η Ηλιάνα βάζει πλώρη για νέο project!

H εκπομπή της έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή (9-07) με την ίδια συγκινημένη να αποχαιρετά τηλεοπτικό κοινό και συνεργάτες.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το φινάλε, έκανε στην εκπομπή Σου Κου Family, οπού αποκάλυψε πως παραμένει στο κανάλι, δίχως όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς, και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα.

Θα με δείτε του χρόνου, τον Σεπτέμβρη. Στο ίδιο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα θα τα πει ο σταθμός όπως είθισται και πρέπει να γίνεται. Το καλοκαίρι θα ηρεμίσω, θα ξεκουραστώ, θα φάω και όλα θα είναι καλά. Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δε μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο μετά αποκάλυψε πως οι πληροφορίες της εκπομπής της τη θέλουν να παρουσιάζει την εκπομπή «Style Me Up», που είχε προβληθεί στο Open με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved