Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Να με τι ασχολείται η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά την TV!

Gossip-tv Team

H Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μίλησε για τη νέα της ασχολία που είναι η οργάνωση σεμιναρίων αυτοβελτίωσης στα οποία και πρωταγωνιστεί. 

«Η τηλεόραση για εμένα ήταν ένα πέρασμα – Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια η οποία πλέον ασχολείται με τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης.

«Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ, γι' αυτό κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω φίλους στη ζωή μου που δεν έφυγαν ποτέ. Για εμένα η τηλεόραση ήταν ένας αυτοκαθορισμός δημιουργικός, κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί εγώ δημιούργησα ένα δικό μου concept το οποίο παρέμεινε 14 χρόνια πρώτη γραμμή.

Η αγάπη του κόσμου μου λείπει, αλλά την εισπράττω από τα social media. Δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, πραγματικά. Θέλω να κάνω καινούργια πράγματα κάθε φορά και δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης, μπορώ να προσφέρω πολλά και ο κόσμος έχει ανάγκη και να προχωρήσει τη ζωή του. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον» είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved