Media

H έκκληση του Στραβελάκη στους ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ: «Παιδιά απομακρυνθείτε»!

Gossip-tv Team

Έκκληση στους ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που καλύπτουν δημοσιογραφικά το πύρινο μέτωπο της φωτιάς στην Αττική, έκανε ο Νίκος Στραβελάκης προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τη φωτιά. 

Οι εικόνες που μεταδίδονται αυτή την ώρα από όλα τα κανάλια από τα διόδια των Αφιδνών είναι συγκλονιστικές με τους ρεπόρτερ να προσπαθούν σε πολύ δύσκολες συνθήκες να κάνουν τη δουλειά τους, προκειμένου να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Το γεγονός όμως ότι η φωτιά στο σημείο εκείνο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μιας και έχει περάσει από το ένα σημείο της Εθνικής στο άλλο έχει επιτείνει την αγωνία όλων και μάλιστα κινδυνεύει και το Καπανδρίτι.

Οι περιγραφές των ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ήταν συγκλονιστικές, με τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος βρίσκεται στο στούντιο και συντονίζει τον ενημερωτικό μαραθώνιο του καναλιού ζήτησε από τους συνεργάτες του που βρίσκονται τόσο κοντά στην πύρινη λαίλαπα, να απομακρυνθούν όσο μπορούν προκειμένου να μη κινδυνέψουν.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, η φωτιά βρισκόταν μόλις έξι με επτά χιλιόμετρα μακριά από το Καπανδρίτι, κάτι που σημαίνει ότι ο εφιάλτης πλησιάζει στο λεκανοπέδιο.

Δείτε το βίντεο με όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved