Media

Σία Κοσιώνη: Ανακλήθηκε η άδειά της και επέστρεψε εσπευσμένα στο στούντιο για το δελτίο ειδήσεων!

Gossip-tv Team

Παρά τη μεγάλη της χαρά πριν από λίγες μέρες που έπαιρνε άδεια για να ξεκουραστεί και να απολαύσει όμορφες καλοκαιρινές διακοπές, η Σία Κοσιώνη επέστρεψε εσπευσμένα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Λογικό, θα σκεφτεί κανείς μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα η οποία φλέγεται σε πολλά μέτωπα.

Ο ΣΚΑΪ ως κατεξοχήν ενημερωτικός σταθμός, δεν θα μπορούσε να μην έχει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης τα βαριά του "χαρτιά", ανάμεσά τους τη Σία Κοσιώνη που κάποιοι αποκαλούν "Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης" στο κανάλι του Φαλήρου.

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, καλησπέρισε σήμερα το απόγευμα τους τηλεθεατές, τονίζοντας τον αγώνα που δίνει όλο το επιτελείο του σταθμού για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού σε ό,τι αφορά τα μέτωπα της πυρκαγιάς.

Λίγο πριν, τον συντονισμό για τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στα διάφορα μέτωπα της φωτιάς ανά την Ελλάδα, είχε ο Νίκος Στραβελάκης ο οποίος εδώ και δύο 24ωρα βρίσκεται επί ποδός όπως βέβαια και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος για την ενημέρωση των πολιτών που παρακολουθούν με κομμένη ανάσα αυτή την τεράστια καταστροφή...

Δείτε το βίντεο με την επιστροφή της Σίας Κοσιώνη στο στούντιο για την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved