Media

Καλοκαίρι #Not: Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε και δες τι είπε για την απουσία της

Gossip-tv Team

Μετά από μέρες η ψυχαγωγική εκπομπή, Καλοκαίρι #Not επέστρεψε στο Open και η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η Ελλάδα από τις πυρκαγιές και αναφέρθηκε και στην απουσία της εκπομπής της.

Η Ελένη Τσολάκη είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, όσο καλή μέρα μπορεί να είναι αυτή η μέρα για 10η μέρα η κατάσταση στην χώρα μας είναι πάρα πολύ περίεργη. Η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε όλους αυτούς που περάσαν όλη αυτή την εθνική τραγωδία τόσο δύσκολα, η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε αυτούς που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

10η μέρα σήμερα οι πυροσβέστες δίνουν την δική τους μάχη με τις αναζωπυρώσεις ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Μπορεί να βοήθησαν και λίγοι οι χθεσινές βροχούλες και όλοι κάναμε την προσευχή μας όταν είδαμε την βροχή και είπαμε παναγία μου να βρέξει και στην Εύβοια, στην Αθήνα και να μην έχουμε τέτοια συμβάντα. Στις δύσκολες αυτές ημέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα, σε πρώτο ρόλο είναι η ενημέρωση και μετά είναι η ψυχαγωγία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved