Media

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού που δεν προβλήθηκε ποτέ

Gossip-tv Team

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Θρηνεί το Ελληνικό θέατρο με την μεγάλη απώλεια.

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not προβλήθηκε την τελευταία συνέντευξή του, που μέχρι σήμερα δεν είχε παιχτεί ποτέ.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε αυτή του την συνέντευξη πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες.

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή… Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Οι συνθήκες στην τηλεόραση είναι πια όχι όπως παλιά.

Τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιες εκπομπές. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ. Βλέπω κάποιες σειρές για κάποια πράγματα για να ενημερώνομαι. Ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου», είχε πει.

Δες το απόσπασμα από την τελευταία του συνέντευξη λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved