Media

Big Brother πρεμιέρα: Μελέτης Γαβαλάς: Δηλώνει άνδρας παλαιάς κοπής και «ζει για να τοποθετείται»

Gossip-tv Team

Big Brother πρεμιέρα: Ο Μελέτης Γαβαλάς ήταν ο πρώτος παίκτης που μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Είναι 29 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ!

Έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται». Θεωρεί τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες.

Από τη showbiz του αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη!

O Μελέτης ακριβώς επειδή ήταν ο πρώτος παίκτης που μπήκε στο ανακαινισμένο σπίτι, έδειξε να ενθουσιάζεται από τους χώρους τους οποίους ήθελε να δει έναν προς έναν και φυσικά στη συνέχεια να υποδεχτεί τους υπόλοιπους νέους συγκάτοικούς του.

Ο Μελέτης στην κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές, τόνισε το χαρακτηριστικό του γνώρισμα ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής, λέγοντας πως στο πρώτο ραντεβού θέλει πάντα να πληρώνει ο ίδιος και όχι η υποψήφια σύντροφός του.

Δείτε φωτογραφίες από το προσωπικό του account:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved