Media

Big Brother: Ο Steve πήρε "φωτιά" με τον Κώστα και ήταν έτοιμος για όλα! Η ώρα του ξεκαθαρίσματος!

Gossip-tv Team

Big Brother: Δεν έχουν προλάβει να περάσουν δύο 24ωρα για τους παίκτες μέσα στο σπίτι, όμως ήδη άρχισαν οι εντάσεις, οι καβγάδες και τα ξεκαθαρίσματα. 

Ο Steve ένιωσε να αλλάζει η συμπεριφορά του Κώστα απέναντί του, και τρεις φορές τον ρώτησε κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είχε κάτι μαζί του.

Ο Κώστας όμως τον καθησύχαζε ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Μόνο που ο Steve ένιωθε στην ατμόσφαιρα κάτι να συμβαίνει μεταξύ τους. Μία αδιόρατη ένταση που όμως δεν μπορούσε ούτε να αποδείξει ούτε να υποστηρίξει με επιχειρήματα.

Μέχρι που τελικά ο Steve μοιράστηκε με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του τον προβληματισμό του και μάλιστα κάποια στιγμή έδειξε να θυμώνει με τη συμπεριφορά του Κώστα απέναντί του.

Μόνο όταν ο Κώστας ήταν αποφασισμένος να το συζητήσει μαζί του οι δύο άντρες απομονώθηκαν σε ένα δωμάτιο για να τα συζητήσουν.

Και αυτό έκαναν τελικά. Ο Steve για ακόμα μία φορά τον ρώτησε τι συμβαίνει και ο Κώστας τού είπε ότι θεωρεί πως λίγες ώρες πριν ένιωσε να τον κοροϊδεύει ενώπιον των άλλων.

Κάτι που ο Steve αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντάς του ότι απλά γενικότερα κάνει πλάκα και ότι δεν θυμάται να τον κορόιδεψε για κάτι.

Ο Κώστας έδειξε να καταλαβαίνει την ειλικρίνεια του Steve και οι δύο άντρες αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μία νέα αρχή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved