Media

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε η πρώτη της καλεσμένη στην πρεμιέρα!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις 8 Σεπτεμβρίου τηλεοπτικά και φυσικά η πρεμιέρα της είναι πολυαναμενόμενη. 

Μετά το χθεσινό της κάλεσμα, η όμορφη παρουσιάστρια έλυσε πολλά αναπάντητα ερωτήματα που υπήρχαν τον έναν και πλέον χρόνο που έλειπε από τη μικρή οθόνη.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία μαζί με τους συνεργάτες της με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα για την κοινή τους φωτογράφιση για την εκπομπή. Και ύστερα ήρθε και το κάλεσμα των δημοσιογράφων για να μας πείσει ότι πράγματι είναι ήδη δεμένη με την ομάδα της και κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινάει στις 13,50 το μεσημέρι, ακριβώς μετά το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και θα ολοκληρώνεται στις 16,20 για να δίνει τη σκυτάλη και πάλι στην ενημέρωση και στον Νίκο Ευαγγελάτο με το Live News. Κοινώς η εκπομπή της Ελένης θα διαρκεί κάτι παραπάνω από δυόμιση ώρες ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να χορτάσουν τα νάζια, τα πειράγματα και τα αστεία της παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό "αέρα".

Όσο για τις εκπλήξεις, αν και τις έχει υποσχεθεί με τον τρόπο της η ίδια η Ελένη, μέχρι πρότινος δεν είχε επιτρέψει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα για την πρεμιέρα της ώστε να παρατείνει την αγωνία των τηλεθεατών για εκείνη την ημέρα.

Στη συνάντηση που η ίδια είχε με τους δημοσιογράφους έγινε η... αποκάλυψη για την πρώτη καλεσμένη της πρεμιέρας.

Μαντεύετε ποια μπορεί να είναι; Και ναι, χωρίς καμία έκπληξη, η καλεσμένη που θα κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη της κουμπάρα είναι πάντα στο πλευρό της και όχι μόνο στις πρεμιέρες. Αν θυμάστε, η όμορφη τραγουδίστρια ήταν παρούσα και στο συγκινητικό φινάλε της τον Ιούλιο του 2020 από τον Alpha.

Δείτε το βίντεο του gossip-tv.gr παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved