Media

Big Brother: Ο Κώστας Στυλιανάκης ερωτεύτηκε και εκδηλώθηκε: «Έχω τρελαθεί με αυτή τη γυναίκα»

Gossip-tv Team

Big Brother: Ο Κώστας Στυλιανάκης, ο Κρητικός από το Ηράκλειο δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ερωτεύτηκε! Ποια είναι η τυχερή;

Ο Κώστας λοιπόν ο οποίος είναι πολύ ενθουσιώδης και πάντα με θετική σκέψη, είπε αρχικά τον κρυφό του πόθο στη φίλη του Γιώτα Μυλωνά η οποία όμως τον μάλωσε και τους είπε να μην είναι τόσο ενθουσιώδης και να αγαπάει από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας όλο τον κόσμο.

Εκείνος όμως επέμεινε και όχι μόνο επέμεινε αλλά εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά του και στον Μεγάλο Αδελφό. "Δεν ξέρω τι έχω πάθει Παναγία μου" είπε με τη βαριά κρητική προφορά του ο Κώστας ο οποίος όμως πραγματικά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία συμπαίκτριά του.

Ποια είναι αυτή; Η Ελένη Σπανού η οποία όμως αγνοεί το ερωτικό ενδιαφέρον του. Απόδειξη ότι σε μία κουβέντα τους στην πισίνα και ενώ ο Κώστας εκθείαζε την ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της εκείνη αρκούνταν να του λέει "σ' ευχαριστώ αγάπη μου" ικανοποιώντας απλά τη γυναικεία της φιλαρέσκεια.

Ο Κώστας όμως δείχνει να έχει πέσει στα... πατώματα για την Ελένη και θέλει μάλιστα να δει πώς θα της το φέρει για να διαπιστώσει αν και εκείνη ενδιαφέρεται. Μάλιστα όπως είπε στον Μεγάλο Αδελφό, σκοπεύει να βάλει τη Γιώτα τη φίλη του να την ψαρέψει αν την ενδιαφέρει και εκείνος.
Δείτε την εξομολόγηση του Κώστα στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved