Media

Top Chef: Γκίκας Ξενάκης: Η απέχθεια στη μαγειρική, η πειθαρχία και η απώλεια... 85 κιλών!

Gossip-tv Team

Top Chef: Η μεγάλη πρεμιέρα του νέου μαγειρικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ έρχεται την ερχόμενη Κυριακή και καιρός είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τους τρεις σεφ που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό! 

Ένας από τους κορυφαίους σεφ της τριάδας είναι ο Γκίκας Ξενάκης ο οποίος δεν είχε όνειρο να γίνει σεφ. Όμως όχι μόνο έγινε αλλά είναι και ένας από τους καλύτερους της χώρας μας.

Όπως ο ίδιος μας συστήνεται μέσα από το τρέιλερ για το Top Chef:

«Μεγάλωσα στη Θήβα και το όνειρό μου δεν ήταν η μαγειρική. Είχα τη χειρότερη σχέση. Ήθελα να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων. Έδωσα εξετάσεις και απέτυχα. Ο πατέρας μου ήταν αυτός που μου πρότεινε τότε να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Δεν το ήθελα. Το έκανα δοκιμαστικά.

Δεν ήθελα να τον απογοητεύσω. Το ένστικτο του πατέρα μου βγήκε αληθινό και οι διακρίσεις ως σεφ δεν άργησαν να έρθουν. Με πολλή δουλειά, επιμονή και πειθαρχία. Η πειθαρχία είναι το παν μέσα στην κουζίνα.

Η πειθαρχία είναι το παν στη ζωή μου. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, έπρεπε να κάνω κάτι. Για να χάσω 85 κιλά ακολούθησα άσκηση και vegan διατροφή. Παρ' όλο που κάθε μέρα μαγείρευα κρέας και ψάρια. Αυτό διδάσκω σήμερα στους μαθητές μου στη σχολή μαγειρικής. Πειθαρχία και ήθος. Μαγειρικό ήθος. Αυτό που δεν θα έδιναν να φάει το παιδί τους, να μη το προσφέρουν στους πελάτες τους».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις αποκαλύψεις του ίδιου και παρακάτω φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved