Media

Top Chef: Γιώργος Βενιέρης: Τα guest στο Masterchef, η Φολέγανδρος και τα αστέρια Michelin!

Gossip-tv Team

Top Chef: O Γιώργος Βενιέρης είναι ο ένας εκ των τριών σεφ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. 

Ο 43χρονος Γιώργος Βενιέρης έχει καταγωγή από τη Φολέγανδρο και τη Νάξο. Η μητέρα και η γιαγιά του ήταν επαγγελματίες μαγείρισσες ενώ ο πατέρας του ξενοδοχοϋπάλληλος. Έτσι οι κουζίνες ήταν το δεύτερο σπίτι του.

Η μαγειρική λοιπόν έγινε το μεγάλο του πάθος και ο ίδιος ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει νέες γεύσεις. Στη Φολέγανδρο όμως, όπου καταλήγει κάθε καλοκαίρι έμαθε να εκτιμά την καλή πρώτη ύλη. Εκεί έμαθε και να δημιουργεί με τα πιο απλά υλικά με οδηγό μόνο τη φαντασία του.

Ο Γιώργος Βενιέρης ασχολείται με την fusion κουζίνα και είναι πολυβραβευμένος μέσα από τις δημιουργίες του στα εστιατόριά του. Επίσης, έχει αρχίσει να μαθαίνει στο ελληνικό κοινό ένα νέο είδος ασιατικού street food διαθέτοντας μία από τις πιο γνωστές καντίνες στο Χαλάνδρι.

Ο Γιώργος Βενιέρης χαίρει φυσικά της εκτίμησης των συναδέλφων του και δεν είναι τυχαίο που έχει εμφανιστεί αρκετές φορές ως guest chef σε κύκλους του Master Chef για να αντιγράψουν οι διαγωνιζόμενοι κάποιο πιάτο του.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο ίδιος για την πορεία του μέχρι σήμερα στις κουζίνες του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved