Media

Mad Clip: Συντετριμμένη η πρώην σύντροφός του – Ήταν μαζί στην εκδήλωση πριν το τροχαίο

Gossip-tv Team

Mad Clip: Μία σφοδρή σύγκρουση στις 2,30 το πρωί (2/9) έκοψε το νήμα της ζωής του γνωστού τράπερ, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους θαυμαστές του. 

Η πρώην σύντροφός του, Αρετή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, είναι συντετριμμένη καθώς οι δυο τους πέρα από τον θυελλώδη έρωτα που έζησαν ήταν μαζί στην εκδήλωση πριν το τροχαίο.

Παρ' όλο που ο Mad Clip δήλωνε αποφασισμένος να παντρευτεί την αγαπημένη του Αρετή για την οποία μάλιστα είχε γράψει και αφιερώσει ομώνυμο τραγούδι, οι δυο τους χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Ο ίδιος, τον καιρό του μεγάλου τους έρωτα μιλούσε συνεχώς για την αγαπημένη του και μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να την παντρευτεί. Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο, καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά έλεγε για την Αρετή ότι δεν της έδινε δικαιώματα για να τον ζηλεύει η αγαπημένη του ενώ για έναν πιθανό γάμο είχε τονίσει πως για εκείνον η δέσμευση ήταν η συγκατοίκηση και πως ο γάμος έρχεται όταν θέλεις να κάνεις παιδιά.

Αυτή η σχέση όμως έμελλε να έχει άδοξο τέλος και μάλιστα Mad Clip και Αρετή σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media ενώ έσβησαν και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Κάτι που σημαίνει ότι ο χωρισμός δεν επήλθε και στο πιο ήρεμο κλίμα.

H κηδεία του Mad Clip θα γίνει στις 6/9.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved