Media

Mega Καλημέρα: Ο Τσουρός υπόσχεται λίγο πριν την πρεμιέρα της Μελέτη: «Θέλουμε να χαρίσουμε γέλιο»

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο έμεινε για την λαμπερή πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Mega με την Ελεονώρα Μελέτη

Σήμερα λοιπόν, ο στενός της συνεργάτης, Κώστας Τσουρός εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο για να μιλήσει για όλα εκείνα που πρέπει να περιμένουμε από τους συντελεστές του Mega Καλημέρα και εκείνος είπε μεταξύ άλλων:

"Θέλουμε να χαρίσουμε γέλιο και να γίνουμε μια παρέα με τους τηλεθεατές". Ο ίδιος τόνισε πως λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε, είναι επιβεβλημένο μέσα στην ψυχαγωγία να υπάρχει και το ενημερωτικό κομμάτι, τονίζοντας πως όλοι οι συντελεστές θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ενημερώνουν και να ψυχαγωγούν το κοινό.

Προ ημερών με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι αποκάλυψε τα πάντα για την εκπομπή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Με αυτή την ανατρεπτική και απολαυστική παρέα, λοιπόν, θα ξεκινάμε την ημέρα μας κάθε πρωί. Μια παρέα που έχει άποψη, αυθορμητισμό, χιούμορ και ξέρει να μεταδίδει θετική ενέργεια.
Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη μας υποδέχεται με την πιο «MEGA Καλημέρα» της σεζόν».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα είπε ο Κώστας Τσουρός λίγο πριν την πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved