Media

Χαμογέλα και πάλι: Το απολαυστικό τρέιλερ και η πρεμιέρα της νέας εκπομπής με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Gossip-tv Team

Υπό... μετακόμιση με κούτες με τα προσωπικά τους αντικείμενα οι συντελεστές της νέας εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, μας έδωσαν μία ιδέα του τι να περιμένουμε από τους ίδιους για την τηλεοπτική σεζόν!

Στον "αέρα" του Mega παίζει εδώ και λίγες ώρες το τρέιλερ της νέας εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" της Σίσσυς Χρηστίδου και μία πολύ ξεχωριστή τηλεοπτική παρέα που μας υπόσχεται πολύ γέλιο, κουβέντα αλλά και ενημέρωση για τη νέα σεζόν κάθε σαββατοκύριακο.

Πράγματι, το τρέιλερ είναι απολαυστικότατο με την παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές να βάζουν ένα... χεράκι για τη μετακόμιση! Κούτες με προσωπικά αντικείμενα καταλήγουν σε ένα λευκό βαν που φέρει το logo της εκπομπής με προορισμό -τι άλλο- τα όμορφα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Στην τηλεοπτική παρέα της παρουσιάστριας, εκτός από τους "παλιούς" Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ελένη Βουλγαράκη, προστίθεται και ακόμα ένα δυνατό χαρτί, ο "δικός μας" Νίκος Συρίγος και όλοι μαζί θα σχολιάζουν και θα αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, θα κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, θα αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, θα μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και θα μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα.

Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. «Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα» όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση που εστάλη από το κανάλι για τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής η οποία έρχεται το ερχόμενο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό τρέιλερ της εκπομπής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved