Media

Μαρία Ιωαννίδου: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πήρε για να φωτογραφηθεί για το... Playboy

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τη σχέση της με το Φρέντυ Γερμανό, την απόφασή της να μην κάνει παιδί, αλλά και πόσα πήρε για μία φωτογράφισή της για το Playboy!

Αρχικά ανέφερε: «Η Ρένα Βλαχοπούλου με μάλωνε σκληρά. Ήμουν καρπαζοεισπράκτορας»!

Και πρόσθεσε: «Μόλις με είδε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι” απαίτησε να μου βάψουν τα μαλλιά, γιατί ήθελε να είναι η μόνη ξανθιά».

Όσον αφορά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό δήλωσε: «Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας Θεός. Δεν ήθελα να παντρευτώ στα 16, αλλά τον αγαπούσα, ήμουν ερωτευμένη. Ο γάμος δεν κράτησε, είχαν δίκιο οι γονείς μου».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό: «Στο γάμο μας με τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν παράλυτη και πέθαινα. Είχα χάσει τη μητέρα μου, και με έτρεξε εκείνος», είπε. «Με τον Φρέντυ Γερμανό ανταλλάσσαμε σημειώματα ακόμα και όταν είχαμε χωρίσει».

Και υπογράμμισε: «Ήμουν γεννημένη μανούλα. Όμως ο Θεός με τιμώρησε γιατί είχα κάνει 6 αμβλώσεις, σε μικρή ηλικία. Το μετάνιωσα φριχτά. Είχαμε κάνει μια προσπάθεια με εξωσωματική με τον Φρέντυ».

Όσον αφορά την φωτογράφιση που έκανε για το Playboy. «Ήμουν από τις τελευταίες που έκανε Playboy, δεν ήθελα να το κάνω, αλλά όταν σου δίνουν πάνω από μισό διαμέρισμα, παρασύρεσαι. Αν ξαναήμουν πίσω δε θα το έκανα, ήταν λάθος μου»!

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε: «Εγώ δεν παντρεύομαι. Θα παραμείνω και θα πεθάνω Γερμανού. Η ταυτότητά μου γράφει Μαρία Ιωαννίδου Γερμανού»!

Τέλος είπε: «Με πόνεσαν πάρα πολύ τα σχόλια που έγιναν από δικό μου πρόσωπο για τη σχέση μου με το Γιώργο Κιμούλη. Έκανα μία αναφορά για τον υποστηρίξω. Είπα ότι είχα μια μικρή σχέση 2-3 μηνών. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν προσβολή νεκρού, ότι εγώ απάτησα το Φρέντυ Γερμανό. Όποιος μου θίξει το Φρέντυ Γερμανό, είναι εχθρός μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved