Media

Big Brother: Παναγιώτης και Ισίδωρος προσπαθούν να δημιουργήσουν γέφυρες!

Gossip-tv Team

Big Brother: Μετά το πρώτο live κατά το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι ο Ισίδωρος ο οποίος "δίκασε" κάποιους από τους συμπαίκτες του, στοχοποιώντας τον Παναγιώτη Πέτσα, η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη ανάμεσά τους. 

Να θυμίσουμε ότι ο Ισίδωρος παρακολουθούσε εν αγνοία των συμπαικτών τους τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι μέσα από το μυστικό δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού και όταν ο τελευταίος τού έδωσε το ΟΚ, ο Ισίδωρος υπέδειξε τον Παναγιώτη Πέτσα ως υποψήφιο προς αποχώρηση, ανταλλάσσοντάς τον με τη Σαμάνθα Μίσοβιτς στην οποία έδωσε ασυλία, παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της είχαν αποφασίσει να τη θέσουν στη διάθεση του κοινού.

Στην πρώτη κουβέντα οι δύο άντρες με το που βρέθηκαν μόνοι στο σπίτι, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο σημείο επικοινωνίας. Ο Ισίδωρος ήταν ανένδοτος και ο Παναγιώτης είχε θυμό που τον είχε κρίνει τόσο άδικα ο συμπαίκτης του χωρίς να τον γνωρίσει δια ζώσης.

Από σκόρπιες κουβέντες που είχε ο Ισίδωρος με άλλους παίκτες, κατάλαβε πως ίσως να μην ήταν δίκαιος στην κρίση του απέναντι στον Παναγιώτη και αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Μάλιστα, τον πλησίασε και του είπε ότι θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα καθώς θα μαγειρεύουν μιας και αρέσει και στους δύο.

Ο Παναγιώτης τού έδωσε το χέρι και του είπε πως θα ήταν τιμή του να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε την κουβέντα τους στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved