Media

Big Brother: Ο Steve αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται για τη Σύλια αλλά εκείνη είναι σε σχέση!

Gossip-tv Team

Big Brother: Ο Steve Milatos έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τις γυναίκες που έχει βάλει... στο μάτι και θα ήθελε να κατακτήσει. 

Όπως είπε ο Steve στην Ανχελίτα σε μία πριβέ κουβέντα που είχαν, η Σύλια είναι η πρώτη του επιλογή σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που θα ήθελε να δημιουργήσει σχέση και η δεύτερη ήταν η Μαίρη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Steve στην Ανχελίτα:

Μόνο που με τη Μαίρη ο Steve έκανε μία σύντομη κουβέντα η οποία ενόχλησε εκείνον και σχεδόν απότομα σηκώθηκε και έφυγε, θέλοντας να σταματήσει τη όλη συζήτηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Στο μεταξύ όμως η Ανχελίτα έσπευσε στη φίλη της Σύλια να της πει όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο Steve. Κάτι που έφερε την Σύλια σε δύσκολη θέση καθώς όπως είπε είναι σε σχέση και ο σύντροφό της την περιμένει έξω. Άλλωστε, όπως τόνισε, βλέπει εντελώς φιλικά τον Steve.

Μάλιστα η Σύλια ξεκαθάρισε on air ότι θα πρέπει να αλλάξει πλέον συμπεριφορά απέναντι στον Steve καθώς ενώ είχαν έρθει κοντά, εκείνη πίστευε πως είναι μόνο φιλικό όμως εκείνος είχε δεύτερες σκέψεις.

Κάποια στιγμή η Σύλια έπιασε τον Steve και του είπε ότι νιώθει άβολα με όλο αυτό και τελικά κατέληξαν μαζί ότι πρέπει να το διαχειριστούν ώστε να μην νιώθουν άβολα κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στο σπίτι του Big Brother.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα είπε η Σύλια στον Μεγάλο Αδελφό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved