Media

Ερωτόκριτος: Συγκλονίζει στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη για τον θάνατο του παιδιού του

Gossip-tv Team

Ο Ερωτόκριτος στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του γιου του, που έφυγε από τη ζωή πριν από 11 χρόνια.

Η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του σχεδιαστή «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα».

Ο Ερωτόκριτος ανέφερε: «Το “Ημερολόγιο ενός πρίγκιπα” το θεωρώ το τέταρτο παιδί μου γιατί είναι και μια συνέχεια του πρώτου μου παιδιού, του Μανώλη, που έχει “φύγει”. Και μέσα από αυτό το ταξίδι δημιουργήθηκε όλο αυτό, είναι βιωματικό. Είναι μια άλλη οπτική της ζωής, το πώς δεν υπάρχει θάνατος».

Όσον αφορά για την απώλεια του παιδιού του, τόνισε: «Δεν υπάρχει θάνατος, είναι η οπτική που θα δεις τα πράγματα και ότι το κακό βρίσκεται στην υπηρεσία του καλού. Κάθε κακό γεγονός, αν το κάνεις σκαλοπάτι, θα σε πάει παραπάνω και έχουμε δει όλοι ότι μέσα από τις δυσκολίες δημιουργούνται οι ευκαιρίες».

Όταν ρωτήθηκε αν στην οικογένειά τους μιλούν για τον Μανώλη, ο Ερωτόκριτος εξηγεί ότι «πια το έχουμε αφήσει στο παρελθόν, στην αρχή μιλούσαμε πολύ για το γεγονός. Ο Μανώλης είναι μαζί μας και μας καθοδηγεί, κάποια πράγματα είναι αόρατα και δεν φαίνονται, όπως ο Θεός».

Και για τη Φάρμα τόνισε: «Στη Φάρμα επέλεξα να μην συνεχίσω γιατί λόγω των συνθηκών, επειδή αγαπάω τον εαυτό μου, δεν περνούσα καλά. Οπότε, είπα να απελευθερωθώ» εξήγησε ο Ερωτόκριτος για το σύντομο πέρασμά του από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved