Media

Super Κατερίνα: Αποκλειστικές εικόνες από το press event με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καινούργιου!

Η εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου έρχεται στις οθόνες μας από την ερχόμενη Δευτέρα και η παρουσιάστρια θέλησε να το γιορτάσει με τους δημοσιογράφους σε ένα ξεχωριστό press event. 

Η Κατερίνα έλαμπε από χαρά που μετά από ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι επιστρέφει και πάλι στα γνώριμα λημέρια της, αυτά της τηλεόρασης και θέλησε να το διασκεδάσει μαζί με εκπροσώπους του Τύπου που παρευρέθηκαν.

Η ίδια αποδείχτηκε πολύ καλή οικοδέσποινα αφού είχε φροντίσει για τα πάντα. Ο παραμυθένιος διάκοσμος στο εστιατόριο στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής στο κέντρο της Αθήνας, πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες, με τα πολύχρωμα λουλούδια και τα επίσης πολύχρωμα και λαχταριστά γλυκά στην είσοδο, να εντυπωσιάζουν.

Οι δημοσιογράφοι απόλαυσαν καθιστό γεύμα με εξαιρετικές λιχουδιές και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, οι περισσότεροι από αυτούς, κατ' ιδίαν με την Κατερίνα η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει αποκαλύψεις για το τι να περιμένουμε από εκείνη και την ομάδα της τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι η πρεμιέρα είναι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και στο πλάι της θα έχει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο που συνθέτουν την ομάδα της. Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που θα μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση! Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Στη στήλη της μαγειρικής, θα είναι όπως και πέρυσι η Κατερίνα Λένη! Ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved