Media

Χαμογέλα και πάλι: Νίκος Συρίγος: Τρολάρισμα και γέλιο από το πρώτο λεπτό στο πλατό!

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Το νέο "αίμα" της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου που έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί (11/9), ο Νίκος Συρίγος έδειξε από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του στο πλατό ότι το χιούμορ και η καλή διάθεση θα είναι σε πρώτο πλάνο για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά. 

Ο "δικός μας" Νίκος Συρίγος, είναι η νέα προσθήκη στην τηλεοπτική παρέα της γνωστής παρουσιάστριας η οποία τον καλωσόρισε με χαμόγελα και χαρά, τονίζοντας μάλιστα πως παρ' όλο που εκείνος υπήρξε μήλον της έριδος για πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, ο ίδιος επέλεξε να είναι στο Χαμογέλα και πάλι.

Εκείνος από την πλευρά απάντησε με χιούμορ, λέγοντας πως αποφάσισε να βρεθεί στη συγκεκριμένη παρέα γιατί ήθελε να μάθει τηλεόραση από την... Ελένη Βουλγαράκη, για την οποία λίγο πριν η Σίσσυ Χρηστίδου είχε σχολιάσει πως είναι η μοναδική που είχε τέτοια εξέλιξη τηλεοπτικά όσο καιρό την έχει δίπλα της.

Ο Νίκος Συρίγος φυσικά ήθελε να τρολάρει τη νέα του συνεργάτιδα Ελένη η οποία με τη σειρά της θέλησε να τον πειράξει λέγοντας πως πρέπει να είναι ήσυχος καθώς βρίσκεται σε "καλά χέρια".

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε: "Είναι μία υπέροχη παρέα. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γι' αυτό που έβλεπα κάθε σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ τη Σίσσυ, τον Παύλο, την Ελένη και τον Κωνσταντίνο που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι θα τα πάμε υπέροχα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved