Media

Χαμογέλα και πάλι: Πάρτι στο πλατό για τα γενέθλια της Σίσσυς! Οι δύο τούρτες και η απίθανη έκπληξη!

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Γενέθλια έχει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της είχαν πολλές εκπλήξεις για εκείνη. 

Η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά τις ευχές των συνεργατών της ενώ συγκινήθηκε όταν προβλήθηκε ένα βίντεο πολύ αγαπησιάρικο και πολύ αποκαλυπτικό για τον χαρακτήρα της αλλά και τον τρόπο που αντιδράει στον επαγγελματικό της χώρο.

Όπως αναφέρθηκε στο βίντεο, η Σίσσυ είναι πολύ υποστηρικτική, βλέπει το πρόβλημα κάποιου συνεργάτη της ως δικό της και προσπαθεί να το επιλύσει, είναι πολύ τρυφερή μαμά και έχει μόνιμα έννοια για όλους γύρω της.

Τα λόγια των συνεργατών της φυσικά και την συγκίνησαν όμως ακόμα περισσότερο τη συγκίνησε η έκπληξη που της επεφύλασσαν οι συνεργάτες της.

Ξαφνικά και ενώ ήδη χαιρόταν για την τριώροφη τούρτα που είχε βρεθεί μπροστά της, εμφανίστηκε άλλη μία και μάλιστα φτιαγμένη από τα χεράκια του αδελφού της Γιάννη στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Φυσικά ήταν ο ίδιος που της την έφερε μπροστά της και εννοείται πως η Σίσσυ έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον ευχαριστήσει για τον κόπο που είχε κάνει.

Άλλη μία έκπληξη ήταν η υπέροχη ανθοδέσμη από κόκκινα λουλούδια που της είχε στείλει ο Νίκος Κοκλώνης, τον οποίο η Σίσσυ ευχαρίστησε από καρδιάς.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved