Media

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την Μαρία Ηλιάκη μετά την παρεξήγηση

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται λίγο πριν την πρεμιέρα της στον Alpha και προέβη σε αποκαλύψεις!

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και τόνισε πως χαίρεται που επιστρέφει στην τηλεόραση και δεν έμεινε μόνο εκεί…

Συγκεκριμένα είπε: «Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβεί… Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν! Όχι τα έχουμε ξαναβρεί, αλλά κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό»!

Δείτε όσα είπε παραπάνω!

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας! Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει! Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

Στο πλάι της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved