Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Ξέσπασε κατά Ελένης Γερασιμίδου - Η δήλωση για την Τούνη που την εξόργισε!

Gossip-tv Team

Αρχικά η Ναταλία Κάκκαβα είπε στην εκπομπή, Όλα γκουντ: «Είχα τοποθετηθεί από πέρυσι για την Ιωάννα Τούνη και είχε πέσει πολύς κόσμος να με φάει. Είχα πει ότι ποια είναι η κυρία Τούνη και ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί της; Και είχα δεχτεί πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Χαίρομαι που βεβαιώθηκα ένα χρόνο μετά. Βγαίνετε όλοι και λιθοβολείτε την Ιωάννα Τούνη γιατί είναι εύκολο, πουλάει. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε. Έχει κάνει κάποιες απανωτές δηλώσεις και βγαίνουν όλοι και της τη λένε»!

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Η δήλωση που είχε κάνει η Ιωάννα Τούνη με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Ήταν άστοχη και ζήτησε συγγνώμη. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο, ας κάνει η κοπέλα την καριέρα της και με όποια αισθητική έχει επιλέξει».

Και πρόσθεσε: «Όμως, ως γυναίκα, δεν μου άρεσε η φράση της κυρίας Γερασιμίδου, να βγει δημοσίως και να πει “ξεβρακώνεται” για μια άλλη γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι φάουλ, δεν είναι ωραίος χαρακτηρισμός. Μπορείς να διαφωνείς με την αισθητική κάποιου, η λέξη “ξεβρακώνεται” όταν ακούγεται σε δημόσιο λόγο, εμένα δεν μου αρέσει»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved