Media

Καλό Μεσημεράκι: Η «μπηχτή» του Ασημακόπουλου για την αποχώρησή του από το Πρωινό

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημεράκι: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά που έκανε σήμερα πρεμιέρα και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για την αποχώρηση του από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας εμφανίστηκε με πολύ ενθουσιασμό στο πλευρό του παρουσιαστή και του είπε πως χαίρεται πολύ που βρίσκεται στην εκπομπή του.

Όταν όμως ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε γιατί μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες από την πρεμιέρα του Πρωινού ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έριξε τη... μπηχτή.

Συγκεκριμένα 'χρησιμοποίησε' τη χιουμοριστική ατάκα του Νίκου ο οποίος του είπε ότι μάλλον δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα και προκειμένου να μην απαντήσει ευθέως, τού είπε με δόση ειρωνείας πως είχε καταλάβει πολύ σωστά πως ο μοναδικός λόγος ήταν το πρωινό ξύπνημα που δεν αντέχει καθόλου.

Ο Νίκος Μουτσινάς, προκειμένου να αντιπαρέλθει το όλο θέμα και να μη φέρει σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο της εκπομπής, προχώρησε σε άλλα αστεία.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved