Media

Στούντιο 4: Η Χρονοπούλου στην πρώτη live συνέντευξή της: «Ο Κούρκουλος ήταν ο πατέρας που δεν είχα»

Gossip-tv Team

Στούντιο 4: Η θρυλική ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη σχέση που κρατούσε μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής της ζωής.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη σχέση που κρατούσε μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής της ζωής.

Ήταν η πρώτη live συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και σπάνια έβγαινε από το σπίτι.

Τώρα όμως, η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας για την ζωή της, θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και παραδέχτηκε "Δεν ήμουν πάντα κοκέτα".

Επίσης τόνισε ότι πάντα ξεχώριζε την προσωπική ζωή από τη δουλειά της ενώ τόνισε ότι είχε λίγους φίλους από τη δουλειά που αισθανόταν οικογένεια όπως ήταν ο Νίκος Κούρκουλος και ο Γιάννης Βόγλης αλλά και ο Φρέντυ Γερμανός.

Μάλιστα η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Κούρκουλο λέγοντας πως ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν ο αδελφός, ο φίλος, ο πατέρας που δεν είχε ποτέ. Μίλησε για τη γνωριμία τους και τόνισε πως έγιναν αδέλφια. "Ήταν η προστασία που μου παρείχε. Δεν είχα αδέλφια και πατέρα γιατί με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για μένα".

Δείτε τι άλλο είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved