Media

GNTM 4: Η ιστορία της Εμμανουέλας που «λύγισε» τη Ζενεβιέβ: «Μου είχαν πέσει και εμένα τα μαλλιά»

Gossip-tv Team

GNTM 4: Η Εμμανουέλα έκλαψε μπροστά στους κριτές για την απόρριψη που της έδωσαν όμως χαμογέλασε ξανά όταν η Ζενεβιέβ αποφάσισε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. 

Η Εμμανουέλα μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές.

Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία.

Μάλιστα, εκείνο που την έκανε να λυγίσει ήταν το γεγονός ότι η Ζενεβιέβ της είπε ότι δεν ήξερε η ίδια αν θα κατάφερνε η Εμμανουέλα να αντέξει αν στη φάση του make over θα τα κατάφερνε αν αποφάσιζε να ξυρίσει τα μαλλιά της.

Η Εμμανουέλα τότε κλαίγοντας αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της νιώθει πως είναι η δύναμή της γιατί πριν δύο χρόνια είχε περάσει νευρική ανορεξία και έβλεπε τα μαλλιά της να πέφτουν. Τότε ήταν που αποφάσισε να απαλλαγεί από τη νευρική ανορεξία. Έτσι, όταν σκέφτηκε ότι υπήρχε η πιθανότητα να χάσει λόγω του παιχνιδιού τα μαλιλά της, τρομοκρατήθηκε.

Ήδη όμως οι κριτές είχαν δώσει τέσσερα "όχι" στη νεαρή κοπέλα η οποία αποχώρησε από το πλατό της οντισιόν κλαμένη.

Την ώρα όμως που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της.

Μάλιστα, η Ζεν εξήγησε ότι και εκείνη είχε περάσει παρόμοια περιπέτεια με τα μαλλιά της σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της. Έτσι, αποφάσισε να δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία στην Εμμανουέλα που τώρα έκλαιγε από χαρά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved