Media

Μαρία Ηλιάκη: Τα πρώτα βράδια με την κόρη της στην Ελλάδα και το άγχος για την εκπομπή

Gossip-tv Team

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της η Μαρία Ηλιάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (14-09) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και πώς είναι ο πρώτες ημέρες και κυρίως οι νύχτες με το μωρό της στην Ελλάδα.

«Δεν έχω κοιμηθεί και πολύ γιατί η μικρή έχει τρελαθεί με τη ζέστη. Θα συνηθίσει φαντάζομαι αλλά γενικά κοιμόμαστε», είπε.

Όσο για το αν είναι αγχωμένη για το νέο της ξεκίνημα; «Αγχωμένη είμαι πάντα, έχω γεννηθεί αγχωμένη αλλά με την Κατερίνα γνωριζόμαστε χρόνια οπότε πιστεύω πολύ στη σχέση μας. Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό αλλά τον σέβομαι!».

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.
Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved