Media

Τάσος Νούσιας: Ο λόγος που είπε «όχι» στις Άγριες Μέλισσες, ο Σασμός και το πρόβλημα υγείας!

Gossip-tv Team

Τον λόγο που είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες, τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το "ναι" στον Σασμό αλλά και για ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί μίλησε ο Τάσος Νούσιας

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην ήδη επιτυχημένη σειρά Σασμός, αποκάλυψε στην εκπομπή Το πρωινό γιατί γύρισε την πλάτη του στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα είπε:

«Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό.

Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω... Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος της ζωής μου που μπήκα σε insomnia, έχασα τον ύπνο μου. Δε μπορείς να ξεκουραστείς όταν η ένταση συσσωρεύεται. Ούτε χρόνος για να δω ειδικό δεν υπήρχε. Έναν τραυματισμό που είχα στο πόδι από ένα διαφημιστικό, δε μπόρεσα ποτέ να πάω να τον δω. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε».

Στη συνέχεια μίλησε για τη βάση της ιστορίας που ξετυλίγεται μέσα από τη σειρά Σασμός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό και υπάρχει και μια πλειάδα νέων που κάθε φορά εισάγεται πια… Η ιστορία της βεντέτας δυστυχώς καλά κρατεί στην Κρήτη. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι καιρός οι Κρητικοί να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι. Δεν οδηγεί πουθενά… Όταν πάω για γύρισμα ή από τον δρόμο και στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω κρητικά, τους πειράζω και μου λέει η κόρη μου, “Σταμάτα ρε μπαμπά επιτέλους”».

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved