Media

Λήδα Πρωτοψάλτη: «Θλίβομαι που ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι φυλακή»

Gossip-tv Team

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, η  Λήδα Πρωτοψάλτη, μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για όλους και για όλα.

H Λήδα Πρωτοψάλτη, μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ σχολίασε και την φυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά είπε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν φυσικό φαινόμενο, άνθρωπος παθιασμένος με τη ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό. Εγώ τον ήξερα από 8 χρονών» αποκαλύπτοντας την ιστορία της γνωριμία της με τον κορυφαίο συνθέτη.

Και πρόσθεσε: «Πήγαινε ο καθένας στην Επίδαυρο και δεν με φωνάζανε. Ήτανε το παράπονό μου».

Όσον αφορά την σχέση της με τον γιό της: «Ένιωθα ότι οι ζωές μας ενώθηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο, όταν γέννησα τον Κώστα. Ο γιος μου είναι ζωή μου. Oι άνδρες που είχα ζηλεύανε τη σχέση που έχω με τον γιο μου».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Στην πρώτη μας δουλειά στην τηλεόραση ήταν παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Μαρίνα Υψηλάντη».

Και τόνισε: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήταν γι’ αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν ξέρω, τι να πεις; Γι’ αυτό λέμε ότι η ζωή είναι δύσκολη. Τι άλλο να σου τύχει από αυτό αυτό;»

Και κατέληξε: «Στεναχωρήθηκα, θλίβομαι. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Μπερδεύεται ο κόσμος και χάνει την εμπιστοσύνη του στους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί και αυτοί είναι άνθρωποι, με αδυναμίες, με ό,τι θέλεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved