Media

Dancing With Stars: Αυτό είναι το trailer του λαμπερού σόου με την Βίκυ Καγιά

Gossip-tv Team

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του Dancing with the stars με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά!

Παρουσιάστρια του λαμπερού σόου χορού θα είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ στα backstage θα βρίσκεται ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής.

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

16 ‘Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία. Και οι 16 είναι

υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του «Dancing With The Stars»!

Δείτε το παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved