Media

GNTM: Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά»

Gossip-tv Team

Η Παρασκευή Κερασιώτη η οποία έγινε γνωστή από το GNTM, το καλοκαίρι δούλευε ως σερβιτόρα στην  Μύκονο και βρέθηκε στο Breakfast@star και μίλησε για αυτή της την απόφαση.

Η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε: «Ο κόσμος πάντα θα κρίνει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κρίνει. Το ότι κάνω αυτή τη δουλειά, το modelling δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ παράλληλα να κάνω και κάτι άλλο. Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι οικονομικά είμαι καλά. Δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν τον χώρο οικονομικά είναι καλά.»!

Και πρόσθεσε: «Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να βοηθήσω την οικογένεια μου γιατί υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί το να δουλέψω σαν σερβιτόρα, με κάνει να μην αξίζω να είμαι μοντέλο;»!

Και υπογράμμισε: «Δεν ισχύει το ότι δεν είχα προτάσεις. Επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί ήθελα εγώ σαν άνθρωπος να κάνω κάτι άλλο για να είμαι καλά οικονομικά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έξι μήνες στο πρακτορείο μου και έχω κάνει ήδη πολύ καλές δουλειές».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved