Media

Ελεονώρα Μελέτη: H αναφορά στο βιβλίο της και ο ρόλος της ως γυναίκα, μαμά, σύντροφος και εργαζόμενη

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία της στο χώρο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τη γέννα της αλλά και για τη νέα της εκπομπή στο MEGA.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο της με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει» στις 20 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη, στις σελίδες του βιβλίου θα διαβάσουμε όσα βιώνει η σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν ακολουθεί τα στερεότυπα αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη όταν πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο. Το εν λόγω βιβλίο το αφιερώνει σε όλες τις γυναίκες

«Μεγαλώνω, ωριμάζω. Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες», δήλωσε στην «Ελένη» και συνέχισε: «Σε στιγμές κρίσης κλείνομαι στον εαυτό μου και απλά σηκώνομαι μια μέρα και ανακοινώνω. Οι τρεις άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι οι γονείς μου και ο άντρας μου. Ο Θοδωρής είναι πολύ ρεαλιστής, αισιόδοξα ρεαλιστής. Στο τέλος βέβαια εγώ αποφασίζω», είπε η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής του Mega.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved