Media

MEGA Καλημέρα: Αποκλειστικά στο prive δείπνο της Μόνικα Μπελούτσι – Οι δηλώσεις της ηθοποιού!

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: Δείπνο προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι στο Μουσείο της Ακρόπολης μετά την τελευταία της παράσταση δόθηκε στο Ηρώδειο και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

Στο δείπνο βρέθηκε και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος ανέφερε: «Της είπα τα συγχαρητήριά μου. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πολύ ζεστός άνθρωπος» και αποκάλυψε ότι το πρώτο ραντεβού για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έγινε!

Τι είπε, όμως, στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσι;

Αρχικά τόνισε για τις παραστάσεις της στην Αθήνα: «Ήταν απίστευτο! Οι άνθρωποι ήταν τόσο θερμοί! Είμαι τόσο γεμάτη από τα συναισθήματα που ένιωσα στη σκηνή και αλήθεια αυτή η σχέση με το κοινό ήταν απίστευτη».

Ενώ για το δείπνο, δήλωσε: «Είναι καλό που θα χαλαρώσω και θα δω αυτό το απίστευτο μέρος. Μόλις έλεγα ότι είναι απίστευτο ότι διά μέσω της δουλειάς έχουμε ευκαιρία να δούμε όλα αυτά τα εκπληκτικά μέρη και να έρθουμε σε επαφή με αυτή την όμορφη κουλτούρα».

Και υπογράμμισε: «Είναι τιμή μου που έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτό το έργο εδώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η ορχήστρα ήταν εκπληκτική, το θέατρο είναι μαγικό, και το φεγγάρι».

Και κατέληξε λέγοντας η Ιταλίδα σταρ: «Αγαπώ την Ελλάδα, όλοι το ξέρουν. Για εμένα η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου και έρχομαι στην Ελλάδα όποτε μπορώ. Λυπάμαι που πρέπει να φύγω, θα ήθελα να μείνω περισσότερο γιατί δεν ξέρω καλά την Αθήνα. Αγαπώ πολύ την ανάμειξη ανατολίτικης και μεσογειακής κουλτούρας. Για αυτό αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όταν είμαι εδώ, γιατί είμαι και εγώ από τη Μεσόγειο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved