Media

Καινούργιου - Κοκλώνης: Αποκάλυψαν το παρασκήνιο της μετακίνησής τους στον Alpha

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Καλεσμένος σήμερα (24/9) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι δυο τους έφυγαν από το Open και μετακόμισαν στον Alpha και αποκάλυψαν το παρασκήνιο της μετακίνησής τους αυτής.

«Το Just έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε 280 άτομα για να βγει. Κατάλαβα μια σε ένα κανάλι να είσαι δίπλα στου, στ. Ήταν δύσκολο να φύγουμε από το OPEN, εγώ ένιωσα μεγάλη αχαριστία εκεί, οπότε ήρθα εδώ και είδα μεγάλη αγκαλιά, όπως ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί ήταν δύσκολο να κάνω αυτό το πάρτι.», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει.

«Ένας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι ήταν όταν ο Νίκος είπε ότι φεύγει από το Open. Σημαντικό είναι στα κανάλια οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις να είναι δίπλα στα πρόσωπα. Εμένα δεν με πήρε ο Νίκος από το OPEN. Μου είπε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και να γίνει. Όταν έκανα ραντεβού με άλλα κανάλια μου είπε σκέψου το και πάρε τις αποφάσεις σου. Στο τέλος Αυγούστου του είπα ότι θέλω να είμαι στην Barking Well και να προχωρήσουμε μαζί. Δεν με επηρέασε ποτέ ο Νίκος».

«Όταν έφυγα, πήρε τηλέφωνο τότε τη διοίκηση του OPEN και είπα ότι δεν με νοιάζει αν θα φύγω, αλλά θα συνεχίσω να κάνω συμπαραγωγή μόνο για την Κατερίνα. Σημασία έχει ότι είμαστε μια ομάδα, αυτή έμεινε ξεκρέμαστη, αλλά ήρθαμε στον Alpha που μας άνοιξε την αγκαλιά τους», συνέχισε ο Κοκλώνης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved