Media

Στέλλα Σολωμίδου: Συγκινεί η μαγείρισσα: «Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη»

Gossip-tv Team

Η Στέλλα Σολωμίδου, η Σερραία μαγείρισσα μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την απώλεια του παιδιού της και πόσο τη βοήθησε η τηλεόραση να ξεχνιέται.

Η κυρία Στέλλα, όπως την γνώρισε το ελληνικό κοινό, κάνει τα τελευταία 14 χρόνια τηλεόραση, ενώ τα τελευταία 10 από αυτά κάνει την εκπομπή «Πες τα στην κυρία Στέλλα», που τόσο πολύ αγαπήθηκε.

«Αυτά τα μάτια τι κόσμο έκαψαν! Πήγαινα στον οδοντίατρο και αντί για το σάπιο δόντι μου έβγαζαν το γερό», είπε η κυρία Στέλλα για τα μάτια της.

«Πήγα εργάτρια στην Γερμάνία, ο άντρας μου δούλευε στην Εθνική Τράπεζα και σε ασφάλειες. Μείναμε εκεί, εργαστήκαμε, γυρίσαμε πίσω λόγω των παιδιών. 28 χρόνια πρλωτη ασφαλίστρια σε όλη την Ελλάδα!», ανέφερε!

Και συγκίνησε: «Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Όλως τυχαίως η κόρη μου πήγε σε μία φίλη της που είχαν τοπικό κανάλι και έψαχναν μάγειρα. Η κόρη μου για να με βγάλει από τα φάρμακα και την κατάθλιψη λέει «ας πάρω ένα τηλέφωνο.» Μου λέει «μαμά, πας να μαγειρέψεις στο Επιλογές;» και της λέω ναι. Πάω εκεί, με ρωτάνε αν έκανα ποτέ ξανά τηλεόραση, ποτέ τους λέω. Είναι σαν να πίνεις καφέ με τις φιλενάδες σου, μου είπαν…»!

«Η Φωτεινή Αραμπατζή με το που είδε την εξέλιξη μου έκανε μία καλύτερη πρόταση. Έκαναν καινούρια ζώνη για μένα, το πρωί».

Έχει το μοναδικό χάρισμα να καταλαβαίνει τις τηλεθεάτριες από την φωνή. Χαρακτηριστική της φράση είναι το «κοριτσάρα μου», η οποία βγήκε επειδή δεν θυμόταν τα ονόματα των πελατών της όταν ήταν ασφαλίστρια.

Η κυρία Στέλλα δεν ξαναπαντρεύτηκε. Η ίδια εξήγησε γιατί: «Μέχρι που έφυγε ο σύζυγος έκανα αυτό που έπρεπε. Τώρα κάνω αυτό που θέλω, γι’ αυτό και ανανεώθηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved