Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης:« Επιστρέφω στο MEGA, από όπου ξεκίνησα»

Gossip-tv Team

O Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα αλλά και για τον έρωτα στην ζωή του.

«Όπου μου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα, υποδυόμενος ένα ρόλο, θα το κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή, Τι λες τώρα.

«Οι πόρτες όσο εύκολα ανοίγουν τόσο εύκολα κλείνουν, αν δεν υπάρχει ουσία και κυρίως δουλειά», πρόσθεσε ο Θεοχάρης.

«’όταν ξεκίνησα ήμουν πολύ αφοσιωμένος στους στόχους μου. Έκανα σκαμπανεβάσματα κυρίως μέσα μου και πάλευα με τον εαυτό μου», τόνισε.

« Η προσωπική μου ζωή είναι καλά φυλαγμένη. Για την προσωπική μου ζωή δεν μοιράζομαι πράγματα, πράγματα που δεν αφορούν», ανέφερε γιατί δεν μιλάει για τις προσωπικές του σχέσεις.

«Για ένα έρωτα έχω αλλάξει χώρα. Έχω ζήσει την αλλαγή λόγω μιας σχέσης», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφει στο MEGA, από εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στο χώρο της τηλεόρασης. Την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε θα πειραματιστεί σε έναν νέο ρόλο για πρώτη φορά αυτόν του παρουσιαστή.

Το όνομα της εκπομπής θα είναι “Night out” και τα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά.

Το concept της εκπομπής τον θέλει να παίρνει συνεντεύξεις από τους καλεσμένους τους, ωστόσο όχι «φυσιολογικά», αφού θα υπάρχουν πολλές δοκιμασίες και μεταμφιέσεις. Μαζί του θα είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα, όπου μαζί θα φτιάχνουν και τις δοκιμασίες που θα περνάει ο κάθε καλεσμένος. Η παραγωγή είναι της «Make It Productions» του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved