Media

J2US: Οι ανακοινώσεις Κοκλώνη για τα κρούσματα μεταξύ των συντελεστών και η προστασία στη Στικούδη!

Gossip-tv Team

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης λίγο μετά την έναρξη του λαμπερού σόου θέλησε να μιλήσει για τα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν μεταξύ των συντελεστών. 

Μπορεί ο παρουσιαστής να μην αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους καλλιτέχνες εκείνους που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, όμως τόνισε ότι οι περισσότεροι ήταν ασυμπτωματικοί ενώ επεσήμανε πως η παραγωγή έχει λάβει όλα τα μέτρα που χρειάζονται για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

Να θυμίσουμε ότι πρώτα η Εβελίνα Νικόλιζα και μετά η Ελένη Δήμου, αποκάλυψαν μέσω των social media την εβδομάδα που πέρασε πως βρέθηκαν θετικές.

Μάλιστα η Ελένη Δήμου χρειάστηκε χθες το βράδυ να καθησυχάσει τους θαυμαστές της μέσω facebook, ενημερώνοντάς τους πως ναι μεν βρέθηκε στο νοσοκομείο αλλά μόνο για να ελέγξει το οξυγόνο της, καθώς είχε έντονα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο Νίκος Κοκλώνης πάντως, θέλησε να επισημάνει την ανάγκη του να προστατέψει τη μέλλουσα μανούλα Κατερίνα Στικούδη η οποία δεν έβγαλε ούτε στιγμή την προστατευτική μάσκα ενώ όλοι όσοι την πλησίαζαν φορούσαν και εκείνοι μάσκα προκειμένου να προφυλάξουν την έγκυο.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για τα κρούσματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved