Media

The Voice: Ο χορός της Παπαρίζου στην καρέκλα και τα... καμένα αστεία του Μουζουράκη!

Gossip-tv Team

The Voice: Η εμφάνιση του 38χρονου Γιάννη Γέροντα, στάθηκε η αφορμή για να χορέψει με την ψυχή της η Έλενα Παπαρίζου αλλά και να πει τα... καμένα αστεία του ο Πάνος Μουζουράκης

Ο 38χρονος υποψήφιος, όταν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στη σκηνή του τάλεντ σόου με το τραγούδι "Άστην να λέει" διαπίστωσε ότι είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους η Παπαρίζου, ο Ρουβάς και ο Αργυρός, όχι όμως και ο Μουζουράκης. Δείτε την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου:

Η Έλενα ενθουσιάστηκε με τη φωνή του Γιάννη όπως και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μάλιστα του είπε ότι έχει συμπαγή φωνή χωρίς καθόλου λάθη στον τόνο της ερμηνείας του.

Φυσικά τόσο οι δύο κριτές όσο και ο Αργυρός προσπάθησαν να τον πείσουν να βρεθεί στην ομάδα τους και μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου του είπε να μην "προδώσει" την πατρίδα τους, μιας και ο Γιάννης Γέροντας της αποκάλυψε ότι είναι από την Καρδίτσα, απ' όπου κατάγεται και η τραγουδίστρια.

Η Καρδίτσα στάθηκε η αφορμή για να θυμηθεί ο Πάνος Μουζουράκης ένα "καμένο" όπως είπε αστείο το οποίο και περιέγραψε, κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να λυθεί στα γέλια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved