Media

J2US: Το κέφι που έφερε στο πλατό ο Ιακωβίδης και η έκπληξη του Οικονομόπουλου που αποδείχτηκε φάρσα

Gossip-tv Team

J2US: Guest σταρ της βραδιάς απόψε, στο δεύτερο live του λαμπερού σόου, ήταν όπως μας είχε προετοιμάσει το τρέιλερ, ο Πέτρος Ιακωβίδης

Ο γνωστός τραγουδοποιός από το πρώτο κιόλας λεπτό της παρουσίας του στη σκηνή του σόου, έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο και όλοι άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς των τραγουδιών του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες, φέρνοντας ακόμα πιο πολλή χαρά στο πλατό.

Οι κριτές αλλά και οι διαγωνιζόμενοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Φυσικά, η εμφάνιση του καλλιτέχνη δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από μία μεγάλη έκπληξη.

Ξαφνικά και ενώ κανείς δεν το περίμενε, παρενέβη τηλεφωνικά ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε και ένα κομμάτι που του έχει γράψει ο Πέτρος Ιακωβίδης με τον οποίο μάλιστα θα εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε όλο αυτό, ήταν μία μεγάλη φάρσα, αφού στην άλλη άκρη της δήθεν τηλεφωνικής γραμμής, δεν ήταν ο Οικονομόπουλος αλλά ο Γιάννης Χατζόπουλος ο οποίος έχει γίνει γνωστός από τις καταπληκτικές μιμήσεις του. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Μετά την αποκάλυψη της φάρσας, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να σταυροκοπιέται αλλά και να ζητά χίλια συγγνώμη στον Νίκο Οικονομόπουλο αφού όπως είπε, δεν είχε ιδέα για τη φάρσα.

Δείτε το βίντεο με την... ταραχή και τις συγγνώμες του Νίκου Κοκλώνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved