Media

H ξεκαρδιστική φάρσα στον Θανάση Πάτρα! Γέλια μέχρι δακρύων! (video)

Gossip-tv Team

Μία φάρσα σκάρωσε ο Γιώργος Κρικοριάν από την εκπομπή Πάμε Δανάη στον Θανάση Πάτρα, στενό συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν ο οποίος στο τέλος της ζήτησε από τον Θανάση Πάτρα να παραχωρήσει και μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων σε μία μαθητευόμενη δημοσιογράφο, την Ειρήνη.

Ευγενικός όπως είναι, ο Θανάσης Πάτρας δεν αρνήθηκε αλλά αντιθέτως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να νιώσει η δήθεν μαθητευόμενη δημοσιογράφος όσο πιο άνετα γινόταν.

Η Ειρήνη όμως άρχισε να τον ρωτάει διάφορα περίεργα που ναι μεν ξένισαν τον Θανάση Πάτρα, όμως ο ίδιος συνέχισε με υπομονή να προσπαθεί να βγάλει τη συνέντευξη.

Η νεαρή κοπέλα συνέχισε να τον ρωτάει διάφορα που είτε δεν έβγαζαν νόημα είτε δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο της συνέντευξης.

Λίγο πριν... εξαντληθεί η υπομονή του Θανάση Πάτρα που συνέχισε μέχρι το τέλος να είναι κουλ και ευγενικός, εμφανίστηκε ξανά στο πλάνο ο Γιώργος Κρικοριάν για να του ανακοινώσει πως του είχαν κάνει φάρσα.

Φυσικά, ο Θανάσης Πάτρας γέλασε με την ψυχή του. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved