Media

GNTM: Η Άννα μοίρασε τα disadvantage και άρχισαν να... τρώγονται τα κορίτσια μεταξύ τους! (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Η Άννα η οποία είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία, ήταν εκείνη που οι κριτές όρισαν ως την πλέον κατάλληλη για να μοιράσει τα disadvantage στη σημερινή (4/10) δοκιμασία. 

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα συνεχίζονται για μια ακόμα σεζόν, με την Άννα Βαλτατζή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, να αποφασίζει σε ποιον θα βάλει «τρικλοποδιά» στο καινούριο challenge.

Η Άννα, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ έδωσε σε τρεις κοπέλες -και σε κανένα αγόρι- το μειονέκτημα να έχουν λιγότερο χρόνο στη δοκιμασία, γεγονός που σίγουρα θα τις δυσκόλευε σε ό,τι αφορά τις πόζες που θα κατάφερναν να βγάλουν για να έχουν μία καλή λήψη.

Η Άννα έδωσε το μειονέκτημα στη Ραφαέλα λέγοντας πως ήταν από εκείνες που δεν τα είχαν πάει και πολύ καλά στην πασαρέλα.

Το δεύτερο μειονέκτημα το έδωσε στη Μαρία για την οποία είπε πως θέλει να τη δυσκολέψει ενώ το τρίτο το "χάρισε" στην Όλγα.

Και οι τρεις κοπέλες έγιναν... έξαλλες καθώς περίμεναν να δώσει αλλού τα μειονεκτήματα καθώς μέχρι εκείνη την ώρα έκαναν παρέα με την Άννα και πίστευαν πως την έχουν με το μέρος τους.

Έκαναν λάθος όμως και τώρα έπρεπε να αντιμετωπίσουν την "τρικλοποδιά" που τους είχε βάλει η συμπαίκτριά τους.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved