Media

GNTM: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Άννα: «Είμαι μόνη μου εναντίον όλων» (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Η χθεσινή αποχώρηση της Στέλλας έχει φέρει μία θλίψη στο σπίτι, κυρίως για τη φίλη της, τη Μαρία η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τη νεαρή κοπέλα. 

Χθες το βράδυ, οι bottom three σε επιδόσεις στη δοκιμασία που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν ο Θάνος, η Στέλλα και η Άννα οι οποίοι αυτόματα ήταν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά την ανακοίνωση των κριτών για μία μεγάλη αλλαγή στον νέο κύκλο του παιχνιδιού, οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα οι παίκτες είχαν το δικαίωμα να σώσουν έναν από τους τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Σχεδόν παμψηφεί, λοιπόν, οι παίκτες "έσωσαν" τον Θάνο ενώ η Στέλλα πήρε μόνο τρεις ψήφους. Όσο για την Άννα, στο τέλος έβαλε τα κλάματα, θεωρώντας πως είχε δεχτεί bullying από τους συμπαίκτες της.

Εντέλει, η Στέλλα ήταν εκείνη που αποχώρησε, όπως αποφάσισαν οι κριτές.

Κάτι που, όπως προαναφέραμε έφερε μία "σκιά" στο σπίτι του GNTM με την Άννα να δείχνει αρκετά προβληματισμένη για τα όσα είχαν συμβεί το προηγούμενο βράδυ.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι νιώθει πλέον απομονωμένη από όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε η Άννα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved