Media

Game of Chefs: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής!

Gossip-tv Team

Game of Chefs: Απόψε παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1.

Στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του Game Of Chefs, το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, νικήτρια ήταν η ομάδα του ΑΝΤΑΜ ΚΟΝΤΟΒΑ με 7 ψήφους. Ακολούθησαν η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 3 και η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 1 ψήφο.


Απόψε, τα μέλη των δύο χαμένων ομάδων ήρθαν αντιμέτωπα με την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, που είχε και αυτή ως θέμα την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ», και έπρεπε να μαγειρέψουν ένα πιάτο που βασικό του υλικό ήταν ένα ελληνικό τυρί.

Τρεις από τους διαγωνιζόμενους μαγείρεψαν με βασικό υλικό τη φέτα, τρεις με βασικό υλικό το κατίκι Δομοκού και δύο με βασικό υλικό το ταλαγάνι.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και τα κάλυψαν με τις καμπάνες. Τα πιάτα μεταφέρθηκαν μπροστά στους 3 σεφ που στη δοκιμασία της αποχώρησης έγιναν ξανά κριτές.

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς έκριναν και βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπήρχε το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκε στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκε στην αντίπαλη ομάδα.

Πόσο καλά γνώριζαν οι κριτές τα μέλη των ομάδων τους; Κατάφεραν να μαντέψουν σε ποιους ανήκαν τα πιάτα;

Τελικά υπήρξε χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία και οι κριτές μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου χρειάστηκε να αποχαιρετήσουν τον παίκτη που δεν τα κατάφερε.

Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved