Media

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η Σοφία αποκαλύπτει στη Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη» (vid)

Gossip-tv Team

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωΐδα που υποδύεται στον «Σασμό», η Σοφία Αντωνακάκη, «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» υπογραμμίζει στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

Τι θα κάνει η Σοφία; «Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας.

«Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved