Media

Η πικρία της Μηλιαρέση: ««Όταν δεν έχεις δουλειά πρέπει να κάνεις αυτό που σου προτείνουν» (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Μηλιαρέση ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την κόρη της, για τον έρωτα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της αλλά εξέφρασε και την πικρία της.

«Η αγάπη μου για τα παλιά πράγματα έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια», λέει η Μαίρη Μηλιαρέση εξηγώντας πως όλο αυτό ξεκίνησε όταν οι φίλες της τής ζήτησαν να τούς ανακοινώσει τα σπίτια και έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη για τα παλιά αντικείμενα.

Για την απουσία της από την τηλεόραση δήλωσε πως της λείπει πολύ, αλλά τόνισε πως, σταμάτησε λόγω της κόρης της και μετά έπρεπε να κάνει άλλες δουλειές για να επιβιώσει.

«Όταν δεν έχεις δουλειά πρέπει να κάνεις αυτό που σου προτείνουν. Κάποιες φορές σκέφτηκα με πικρία ότι όλες κάνουν παιδιά και συνεχίζουν την καριέρα τους», ανέφερε ενώ για την μητρότητα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να απογαλακτιστεί η μαμά από το παιδί παρά το παιδί από τη μαμά. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την κόρη μου».

Για τον έρωτα η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ. Αν υπάρξει κάποιος που μπορεί να κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη, εδώ είμαι»

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved