Media

ΒΟ: «Το δώρο που πήρα από τον Άγιο Δομίνικο είναι ότι έχασα 34 κιλά» (Video)

Gossip-tv Team

Ο ΒΟ μίλησε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

«Νομίζω η τραπ μουσική είναι η εξέλιξη της ραπ. Έχω αγαπήσει την ραπ μουσική, μου αρέσουν και αλλά είδη μουσικής», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Γραφώ λαϊκά τραγούδια. Ως τραγουδιστής δεν θέλω να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο ως δημιουργός ναι», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχω γράψει τραγούδια για τον Νότη Σφακιανάκη και τον Νίκο Μακρόπουλο».

Για το survivor είπε: «Δεν ισχύει ότι θα γίνει το ”All Star Survivor” φέτος…. Στον Άγιο Δομίνικο παρατήρησα έναν ντόπιο να παίρνει σακουλές με παγάκια το έκανε γιατί εκεί δεν έχουν νερό. Πηγαίναμε έξω από τα σπίτια τους και πετάγαμε νερό».

Και τόνισε: «Το δώρο που πήρα από τον άγιο Δομίνικο είναι ότι έχασα 34 κιλά. Κατάλαβα ότι 43 χρονιά έτρωγα τα πάντα και έτσι βγαίνοντας από το παιχνίδι αποφάσισα να κάνω την αλλαγή».

«Ήταν περίεργο που χώρισε η Ματίνα (Ζάρα) με τον Λάμπρο (Χούτο) πριν τον γάμο», ανέφερε για τον χωρισμό του ζευγαριού που είναι και οι δύο φίλοι του.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Σκέφτομαι να κάνω οικογένεια. Πρέπει για να κάνεις παιδί να έχεις χτίσει καλές βάσεις», πρόσθεσε.

Δείτε όλα όσα είπε στο απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved