Media

Ηλίας Μαμαλάκης για Top Chef: «Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα»

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος μας έχει ταξιδέψει τόσο τηλεοπτικά όσο και μαγειρικά σε υπέροχους προορισμούς, δεν μάσησε τα λόγια του όταν του ζητήθηκε η γνώμη για το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, το Top Chef

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός μάγειρας είχε συμμετάσχει πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν ο ΑΝΤ1 το είχε προβάλλει με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ.

Η άποψή του όμως τώρα για το φετινό Top Chef μάλλον δεν είναι καθόλου καλή αφού όπως είπε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται: «Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ πενιχρό. Φταίει η ίδια η παραγωγή που έκανε ένα μίζερο κόνσεπτ, κυριολεκτικά, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε δει στο MasterChef».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση και δεν παρουσιάζει τη δική του εκπομπή, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε επίσης: «Δεν μου γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση. Σου λέει το κανάλι φτιάξε την εκπομπή, βρες σπόνσορες κι εγώ θα στην προβάλλω, αλλά δεν θα σου δώσω φράγκο. Εγώ δεν έχω ταλέντο να βρίσκω σπόνσορες, είμαι ντροπαλός».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved