Media

Επιτέλους, ο Αϊβάζης θυμάται τα γενέθλια της Κορινθίου – Απολαυστικός διάλογος του ζευγαριού!

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μίλησαν για τα 14 χρόνια γάμου και περιέγραψαν στην εκπομπή, Ελένη, τι είναι αυτό που θαυμάζει ο ένας στον άλλον.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μίλησαν για τα 14 χρόνια γάμου και περιέγραψαν στην εκπομπή, Ελένη, τι είναι αυτό που θαυμάζει ο ένας στον άλλον.

«Πάντα έλεγα ότι αυτός ο άνθρωπος που θα με κάνει να νιώσω προστασία και ταυτόχρονα θα είναι πιο δυνατός από μένα και θα τον θαυμάζω θα του βγάλω το καπέλο», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Η ίδια περιέγραψε τον σύζυγό της ως ένα δυνατό άνθρωπο και πάνω απ’ όλα ειλικρινή και ντόμπρο.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης είναι ένας ψυχικά δυνατός άνθρωπος, που πάνω απ’ όλα ντόμπρος, αληθινός, αυθεντικός. Είναι παλικάρι».

Ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε πως δεν υπάρχουν φόρμουλες στον έρωτα: «Ή ταιριάζεις με τον άλλον, ή δεν ταιριάζεις».

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως ο σύζυγός της πλέον θυμάται τα γενέθλιά της, ενώ παλιά δεν τα θυμόταν και τότε ξεκίνησε ένας απολαυστικός διάλογος του ζευγαριού on camera σχετικά με το πότε έχει γενέθλια η ηθοποιός.

«Σαφώς και διαφωνούμε, γιατί αλλιώς θα βαριόμασταν», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης. «Όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε υπήρχαν προϋποθέσεις ο καθένας να μένει στον ρόλο του, εγώ σκηνοθέτης, η Μαρία ηθοποιός».

«Η Ισμήνη δεν είδε μαζί μας το πρώτο επεισόδιο που έπαιζε. Όταν την ρώτησαμε πως της φάνηκε, μου είπε “μπορούσα καλύτερα”», εκμυστηρεύτηκαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved