Media

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Gossip-tv Team

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε στα ποσά που έπαιρναν κάποιοι ηθοποιοί σε σχέση με εκείνη.

«Πήγα σε ένα επεισόδιο, αυτοσχεδίασα και με πήραν. Πληρωνόμουν πολύ λίγο γιατί είχε δοθεί όλο το μπάτζετ και είχαν μείνει 200 χιλιάρικα. Όταν με φώναξε η παραγωγός, μου είπε ότι έχει να μου δώσει μόνο αυτά τα χρήματα. Και της είπα ότι δεν με πειράζει. Έμεινα με τα 200, ενώ άλλοι έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και τόνισε ότι στη σειρά, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: «Τα 200 χιλιάρικα ήταν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έπαιρναν οι άλλοι. Έπαιρναν 5,5 εκατομμύρια το επεισόδιο. Ναι, το επεισόδιο. Αυτοί 5,5 εκατομμύρια κι εγώ 200 χιλιάδες. Δεν με πείραζε καθόλου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε: «Όταν ήμουν εγώ παιδί δεν είχα τέτοιες προσλαμβάνουσες αλλά ο πατέρας μου ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου και μας πήγαινε στο Θέατρο και στη Λυρική και βλέπαμε κλασικά έργα και όπερες» ανέφερε η ίδια για την παιδική της ηλικίας.

Και δήλωσε: «Γεννήθηκα το 1944 είμαι 77 ετών. Οι γονείς μας ώσπου να ορθοποδήσουν μετά τον πόλεμο πέρασαν δύσκολα. Οι περισσότεροι γονείς έβαζαν τα παιδιά του εσώκλειστα στα σχολεία. Επειδή η μαμά μου ήταν Σαντορινιά με έβαλαν στις Καλόγριες στην Σαντορίνη, ένα γαλλόφωνο σχολείο μέσα στο Μοναστήρι. Για τέσσερα χρόνια ήμουν εκεί, μέχρι τα 6. Για αυτό η πρώτη μου γλώσσα ήταν τα γαλλικά».

«Ο πατέρας μου με έγραψε σε μια ομάδα θεατρική της Παμμακαρίστου. Όταν έγινα 18 ετών έδωσα στη σχολή και πέρασα» θυμάται η σπουδαία σκηνοθέτης και συνεχίζει: «Σκέφτηκα να γίνω αεροσυνοδός όταν δεν μου έφταναν τα χρήματα για να πληρώσω τη σχολή. Έδωσα εξετάσεις για την Ολυμπιακή και πέρασα γιατί μιλούσα τρεις γλώσσες. Μόλις το είπα στον διευθυντή της εταιρείας που δούλευα ως ρεσεψιονίστ, ότι θα φύγω για τα χρήματα, 3.000 από 1.500 και έτσι έμεινα και σπούδασα. Θα μπορούσα να είμαι αεροσυνοδός».

Η οικογένεια ήταν αυτή που έδωσε στην Κάρμεν Ρουγγέρη την ευκαιρία να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη. «Ο πατέρας μου έβλεπε που έχουν έφεση τα παιδιά του. Στα 18 μου πέθανε ο πατέρας μου αλλά είχα τα προσόντα για να βρω όποια δουλειά ήθελα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved